ponedjeljak, 07.06.2010.

MOTORIJADA: MK BIG CHIEF, PETRINJA, 04.-06.06.2010.

Ostavismo Rakitovec za sobom i krenusmo dalje put Petrinje. Dan je i dalje bio obečavajuć, te smo po dolasku na moto susret našli mjesto za šator, postavili ga i krenuli u potragu za hladnom pivom. Zadivilo me mnoštvo ljudi na susretu, ma da je većina bilo civilno pućanstvo, no nije me smetalo. To je jednostavno takav susret i dobro je da ih ima.

Bauljali smo među motorima, naišli na krasne primjerke, popili naramak piva i odlučili se malo odmoriti. Kako je dan tekao, tako su se redale športske moto igre, pa svirka, pa malo striptiza, pa opet svirka, pa vatromet…ono, što više očekivati? ;)

Jedino neugodno iskustvo bilo je po povratku do šatora (naša greška – ispalo je da ipak nije idealno mjesto za postaviti šator) saznanje da je razvaljen. Samo sam se nadao da su stvari još u njemu i bile su, no od šatora više nikakve koristi budući je netko dobro zalegao na njega i potrgao noseću štangu. Bacio sam pogled unaokolo i vidio na metar i pol nekog klinca kako mrtav pijan blaženo spava na podu. A rekoh…jebi ga, događa se.

Bilo je malo zahebato sad krenuti sa par piva u dupetu na put, al kaj se može. Spakirali smo stvari i krenuli laganom vožnjom put kući. Na sreću nije nas zaustavila policija, a i vozili smo prema propisima.

Tako da, dragi organizatori, ako se još pitate gdje je nestali biker koji je ostavio šator, prestanite se brinuti, sve je u redu. Šator je nadam se završio u obližnjem kontejneru.
















Pogledaj cijelu galeriju (77 slika)



- 18:47 - Reci, reci... (0) - Bljucni na papir - #







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Tu nas je sada:




web counter